Tapahtuu l

« Lokakuu Marraskuu Joulukuu »
17.11.2019 klo 10.30
Messun livelähetys
17.11.2019 klo 10.30

Messu Ylitornion kirkosta

18.11.2019 klo 18.00
Hääyö
22.11.2019 klo 18.30

Haluatteko ainutlaatuiset kirkkohäät vähällä vaivalla? Hääyössä se on mahdollista.

Tunnelmallista Hääyötä vietetään Ylitornion kirkossa (Alkkulanraitti 8) perjantaina 22.11.2019. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut paikalle klo 18.30, jolloin vihkivuorot jaetaan. Vihkimiset alkavat klo 19.

Hääyössä kaikki on tehty sinulle valmiiksi, naimisiin pääsee vaivattomasti, mutta ihanan tunnelmallisesti. Kirkossa on valmiina kanttori ja papit sekä valokuvaaja.

Mukaan tarvitset vain

• tulevan puolisosi ja sormukset
  • avioliiton esteettömyystodistuksen
  • molempien henkilöllisyystodistukset

Avioliiton esteettömyystodistus on tilattava osoitteesta esteidentutkinta.fi viimeistään perjantaina 15.11.2019

Esteettömyystodistus on voimassa neljä kuukautta. Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on se, että molemmat kuuluvat kirkkoon ja rippikoulu on suoritettu. Esteettömyystodistuksessa on merkintä rippikoulun käymisestä. Jos se jostain syystä puuttuu, ota yhteys kotiseurakuntaasi. Ilman voimassa olevaa ja yllä mainituilla tiedoilla varustettua esteettömyystodistusta ei voida vihkiä.

Hääyössä on mahdollisuus myös saada kirkollinen siunaus jo solmitulle avioliitolle. Maistraatissa solmitusta avioliitosta pyydä vihkimistodistus maistraatista ja ota se mukaan. Tällöin hääparin ei välttämättä tarvitse myöskään kuulua kirkkoon.

Vielä ehtii kosia!

Onko sinulla kysyttävää Hääyöstä?

Ota yhteyttä pappi Jonna Toloseen jonna.tolonen@evl.fi puh. 040 522 7419

Katso myös: www.evl.fi/haayo

24.11.2019 klo 10.30
Messun livelähetys
24.11.2019 klo 10.30

Messu Ylitornion kirkosta

25.11.2019 klo 18.00
Lähetysilta
25.11.2019 klo 18

Aiheena Kirkon ulkomaanapu ja sen ajankohtaiset kuulumiset

Ilta kirkon ulkomaanavusta
Seurakuntakoti, Alkkulanraitti 7
25.11.2019 klo 18.00

Lähetysillan aihe on korvattu Kirkon Ulkomaanavun, KUA, toiminnan esittelyllä. Luvassa monenlaisia kuvia ja filmejä sekä keskustelua aiheen tiimoilta. Aloitamme kahvilla klo 18.00. Tervetuloa.

Ikinuoret
EtPon kylätalo
27.11.2019 klo 13.00

Tervetuloa jumppaamaa,kisailemaan,laulamaan  & nauttimaan yhdessäolosta

« Lokakuu Marraskuu Joulukuu »

Sanan ja rukouksen illat

Sanan ja rukouksen ilta to 14.11. klo 18 kirkossa

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19.

Musiikkityö

Ylitornion mieslaulajien kuorokausi alkaa ke 4.9., harjoitukset seurakuntakodilla klo 10 - 12.

Ylitornion seurakuntakuoro ja kirkkokuoro yhdistyvät. Ke 4.9. klo 17.30 – 19.30 ensimmäiset yhteiset harjoitukset kirkossa. Tervetuloa kuoroihin niin tutut kuin uudetkin laulajat!!

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Eu-ruokaa on vielä vähän saatavana. Kysy Ritvalta

p. 040-8319022 tai Ilkalta 040- 5226835.

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhaisnuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Jatkuu syksyllä vk 36

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Alkaa syksyllä  vk 34

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Jatkuu syksyllä vk 33

Siirry Perhetyön sivulle

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirastosta saa omat tiedot sisältävän ns. elää-todistuksen esim. Ruotsin verotusta varten. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla ylitornio@evl.fi

Tilausta varten tarvitaan nimi, syntymäaika, osoite ja mihin tarkoitukseen todistus tilataan.

Muut virkatodostukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun keskusrekisteristä.

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen