Tapahtuu l

« Elokuu Syyskuu Lokakuu »
Kävele naiselle ammatti
Aavasaksan vaara
15.9.2019 klo 14.00

Kokoontuminen Aurinkomajojen parkkipaikalla yhteiseen aloitukseen ja infoon. Tässä voi maksaa lippaaseen naisten ammattien hyväksi haluamansa summan. Rahan vie kohteeseen kirkon ulkomaanapu.

Voit kiertää lyhyesti länsirinteen kautta tai kruununkierroksen kokonaan. Lopuksi paluu laavulle, jossa srk tarjoaa nokipannukahvit. Mukaan omat makkarat. Kaatosateella emme kävele. Tervetuloa naiset ja miehet

15.9.2019 klo 10.30
15.9.2019 klo 10.30

16.9.2019 klo 18.00
Ikinuoret
Etelä-Portimojärven kylätalo
18.9.2019 klo 13.00

Ikinuoret jumppaavat, laulelevat, kisailevat, porisevat ja paljon paljon muuta.Tervetuloa!

Sanan ja rukouksen ilta
19.9.2019 klo 18.00
Yhreiskristilliset seurat
Aavasaksan Paviljonki
21.9.2019 klo 10.00

Mukana Matti Salminen, Kari Nikkarinen, Ilkka Korva

Ilmoittautumiset ruokailuun Eila Maunu 0400815572 eila.maunu@nutri-Flow.fi

22.9.2019 klo 10.30
22.9.2019 klo 10.30

23.9.2019 klo 18.00
Vauvakirkko
27.9.2019 klo 10:00

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tervetuloa juhlistamaan Vauvan päivää vauvakirkon merkeissä! Mukaan ovat tervetulleita niin ihan pienet kuin vähän isommatkin. Lyhyen kirkkohetken jälkeen nautimme kahvit ja mehut kirkossa.

29.9.2019 klo 10.30
29.9.2019 klo 10.30

30.9.2019 klo 18.00
« Elokuu Syyskuu Lokakuu »

Sanan ja rukouksen illat

Sanan ja rukouksen ilta to 19.9. klo 18 kirkossa

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19. Raamattupiiri jatkaa elokuussa

Musiikkityö

Ylitornion mieslaulajien kuorokausi alkaa ke 4.9., harjoitukset seurakuntakodilla klo 10 - 12.

Ylitornion seurakuntakuoro ja kirkkokuoro yhdistyvät. Ke 4.9. klo 17.30 – 19.30 ensimmäiset yhteiset harjoitukset kirkossa. Tervetuloa kuoroihin niin tutut kuin uudetkin laulajat!!

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijät ovat olemassa henkilökohtaisia  tapaamisia varten kotona tai muussa sovitussa paikassa. Onko mielessäsi ilo, suru tai joku mietityttävä asia, josta haluat puhua luottamuksella? Oletko yksinäinen tai kaipaat kaveria hengellisten asioiden pohdiskelluun ? Olemme sinua varten. Saa ottaa yhteyttä!

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhaisnuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Jatkuu syksyllä vk 36

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Alkaa syksyllä  vk 34

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Jatkuu syksyllä vk 33

Siirry Perhetyön sivulle

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirastosta saa omat tiedot sisältävän ns. elää-todistuksen esim. Ruotsin verotusta varten. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla ylitornio@evl.fi

Tilausta varten tarvitaan nimi, syntymäaika, osoite ja mihin tarkoitukseen todistus tilataan.

Muut virkatodostukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun keskusrekisteristä.

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen