Tapahtuu l

Augsburgin tunnustus-ryhmä
Verkossa
5.8.

Augsburgin tunnustus (CA) on kirkkomme tärkein tunnustuskirja ja keskeinen luterilaisen uskon ymmärtämisen kannalta. Tarkoitus kevään mittaan kokoontua Augsburgin tunnustuksen äärelle ja tutustua sen sisältöön ja luterilaisuuteen. Ryhmä aloitti pääsiäisen jälkeen ja kokoontuu joka keskiviikko. Corona-aikana kokoonnumme verkossa - kuinkas muuten. Käytämme "zoom"-ohjelmaa. Mukaan pääsee näppäilemällä klo 18 osoitteeksi "https://us04web.zoom.us/j/2506717516?pwd=aU1scmhUQ1JBSW5vNlBnMVFIeXh5QT09" ja kirjautumalla sisään (mitään asennuksia ei tarvita). Käsiteltävät uskonkohdat julkaistaan etukäteen Ylitornion seurakunnan facebook-ryhmässä, jos ovat siihen tarpeeksi lyhyitä. 22.7. tutustumme vielä lyhyesti Katekismukseen.

Ohjelma:

1.7. Hyvät teot ja pyhimykset XIX-XXI

8.7. Messu, rippi ja pappisavioliitot XXII-XXIV

15.7. Paasto, luostarit ja kirkollinen valta XXV-XXVIII

22.7. Katekismuskristillisyys ja luterilainen hurskauselämä

29.7. Käskyt, uskontunnustus, Isä meidän

5.8. Sakramentit

Syntymäpäivät

Syntymäpäivän muistamiskäytäntö on muuttunut. Vuoden 2020 alusta lähtien  muistamme seurakuntalaisia seuraavasti:

- 50 ja 60 vuotiaat muistetaan onnittelukortilla

- 70 vuotiaat  pyritään tavoittamaan henkilökohtaisesti

- 75, 80, 85, 90 ja sitä iäkkäämmät saavat onnittelukortin ja kutsun syntymäpäiväjuhlaan 1. adventtisunnuntaina

Työntekijöitä voi lisäksi pyytää syntymäpäiväkäynnille aina halutessaan.

Sanan ja rukouksen illat

To 10.9. klo 18 kirkossa

To 8.10.

To 12.11.

Raamattupiiri

Raamattupiiri ma 7.9. alkaen klo 18

Musiikkityö

Ylitornion mieslaulajat keskiviikkoisin klo 10-12 kirkossa

Ylitornion kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 kirkossa

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Youtubeviedo Ella ja Janne Henrikssonin työstä

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Lähetyslauluja ja lähettien kuulumisia.

Lähetysilta ma 21.9. klo 18.

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Oletko vailla keskustelijaa tai kuulijaa? Onko mielessäsi  esim. sairaus, rahavaikeudet , suru tai hengellinen pohdinta. Tunnetko itsesi yksinäiseksi ? Olemme sinua varten, luottamuksella. . Koronavirusaikana jutellaan puhelimessa tai sähköpostin välityksellä. Tilanteen rauhoiduttua sitten taas kasvokkain ja kotonasi tai virastolla.

Diakoniatyöntekijät Ritva Eronen p. 040-8319022 ja

Ilkka Korva 040- 5226835

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

KORONA-virus tilanteen vuoksi rippikoulun talvikokoontumiseen ja tutustumisjakson suorittamiseen tulee muutoksia. Myös kesän leirijakson pitotapa tai ajankohta voivat muuttua. Muutoksista tiedotetaan suoraan rippikoululaisia ja heidän huoltajiaan.

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhaisnuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Kerho alkaa viikolla 36.

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu parillisena, joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kerho alkaa viikolla 34.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9 - 14. Tenavatuvan kokoontumispaikka on 4-H Kierrätyskeskuksen eteläpää; Alkkulanraitti 97.

Seuraa FB/Ylitornion tenavatupa

Tenavatupa aloittaa viikolla 33.

Siirry Perhetyön sivulle

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirastosta saa omat tiedot sisältävän ns. elää-todistuksen esim. Ruotsin verotusta varten. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla ylitornio@evl.fi

Tilausta varten tarvitaan nimi, syntymäaika, osoite ja mihin tarkoitukseen todistus tilataan.

Muut virkatodostukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun keskusrekisteristä.

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen

Hautojen hoitoTIEDOTE HAUTAUSMAA 2020