Tapahtuu l

Ylitornion kirkko
6.12. 11.30

Syntymäpäivät

Syntymäpäivän muistamiskäytäntö on muuttunut. Vuoden 2020 alusta lähtien  muistamme seurakuntalaisia seuraavasti:

- 50 ja 60 vuotiaat muistetaan onnittelukortilla

- 70 vuotiaat  pyritään tavoittamaan henkilökohtaisesti

- 75, 80, 85, 90 ja sitä iäkkäämmät saavat onnittelukortin ja kutsun syntymäpäiväjuhlaan 1. adventtisunnuntaina

Työntekijöitä voi lisäksi pyytää syntymäpäiväkäynnille aina halutessaan.

Sanan ja rukouksen illat

Rukoushetki maanantaisin klo 18-19

KORONA-viruksen aiheuttaman toimintarahoituksen aikana voit hiljentyä kotonasi rukoukseen yhteisten asioiden puolesta. ja rukoilla itsellesi tärkeiden henkilöiden ja asioiden puolesta skä itseäsi huolestuttavien tai ahdistavien asioiden puolesta

Raamattupiiri

Raamattupiiri peruttu toistaiseksi.

Musiikkityö

Ylitornion mieslaulajien harjoitukset peruttu toistaiseksi.

Ylitornion kirkkokuoron harjoitukset peruttu toistaiseksi

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Lähetysillat peruttu toistaiseksi.

Youtobeviedo Ella ja Janne Henrikssonin työstä

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Lähetystyön toimintasuunnitelma

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Oletko vailla keskustelijaa tai kuulijaa? Onko mielessäsi  esim. sairaus, rahavaikeudet , suru tai hengellinen pohdinta. Tunnetko itsesi yksinäiseksi ? Olemme sinua varten, luottamuksella. . Koronavirusaikana jutellaan puhelimessa tai sähköpostin välityksellä. Tilanteen rauhoiduttua sitten taas kasvokkain ja kotonasi tai virastolla.

Diakoniatyöntekijät Ritva Eronen p. 040-8319022 ja

Ilkka Korva 040- 5226835

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

KORONA-virus tilanteen vuoksi rippikoulun talvikokoontumiseen ja tutustumisjakson suorittamiseen tulee muutoksia. Myös kesän leirijakson pitotapa tai ajankohta voivat muuttua. Muutoksista tiedotetaan suoraan rippikoululaisia ja heidän huoltajiaan.

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhaisnuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Kerho alkaa viikolla 36.

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu parillisena, joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kerho alkaa viikolla 34.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9 - 14. Tenavatuvan kokoontumispaikka on 4-H Kierrätyskeskuksen eteläpää; Alkkulanraitti 97.

Seuraa FB/Ylitornion tenavatupa

Tenavatupa aloittaa viikolla 33.

Siirry Perhetyön sivulle

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirastosta saa omat tiedot sisältävän ns. elää-todistuksen esim. Ruotsin verotusta varten. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla ylitornio@evl.fi

Tilausta varten tarvitaan nimi, syntymäaika, osoite ja mihin tarkoitukseen todistus tilataan.

Muut virkatodostukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun keskusrekisteristä.

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen

Hautojen hoitoTIEDOTE HAUTAUSMAA 2020