Tapahtuu lähiaikoina

18.2.2018 klo 10.30

p. 0407718257

Kirkkolaiva

Kemi-Tornion rovastikunta julkaisee omaa tiedotuslehteä - Kirkkolaivaa.

Lehti jaetaan kahden viikon välein jokaiseen talouteen. Mikäli lehti jää tulematta ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 040 521 9384

Lue Kirkkolaivan näköispainos omalla koneella.

Sanan ja rukouksen illat

Sanan-ja-rukouksen-illat-Ylitorniolla 2018

Sanan ja rukouksen ilta 9.8. klo 18.

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19.

Seuraavan kerran raamattupiiri ma 13.8.

Musiikkityö

Kuoroilla on kesätauko!

Syyskuussa 2018 laulamme Virsikirjan lisävihkoa: 30.8., 6.9., 12.9., 20.9. ja 27.9. kirkossa klo 18-20. Tilaisuus on avoin kaikille. Lauletaan yksiäänisesti ja stemmoissa.

Kuoroharjoitukset keskiviikkoisin:
- Ylitornion mieslaulajat klo 10.00 - 12.00, joka viikko seurakuntakodilla, harjoitukset alkavat 29.8.2018
- Seurakuntakuoro klo 17.00 - 18.30 joka viikko kirkossa, kuoro on toistaiseksi tauolla
- Kirkkokuoro klo 18.30 - 20 joka viikko kirkossa, kuoro on toistaiseksi tauolla

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Lähetysilta 20.8. klo 18.30. Mukana Juha Taanila Suomen Lähetysseurasta

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Seurakuntaretki Raaheen 29.-30.8. 2018

Retkellä tutustutaan merenkulun ja laivanvarustajien kaupunkiin, kirkkoon ja Langin kauppahuoneeseen. Tulomatkalla käydään Liminganlahden luontokeskuksessa. Retken hinta 160 € sisältää kyydin, hotelliyöpymisen 2 hengen huoneissa, aamupalan, 3 ruokailua ja opastukset.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut ehdottomasti 21.6 mennessä Ritva Eroselle p. 040-8319022. Retki vaatii toteutuakseen  20 henkilön sitovan ilmoittautumisen.

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhais-nuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 9.00 - 11.00

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Siirry Perhetyön sivulle

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen