Tapahtuu l

Sanan ja rukouksen illat

Sanan ja rukouksen ilta to 8.8. klo 18 kirkossa

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19. Raamattupiiri jatkaa elokuussa

Musiikkityö

Kuoroharjoitukset keskiviikkoisin:
- Ylitornion mieslaulajat klo 10.00 - 12.00, joka viikko seurakuntakodilla, harjoitukset alkavat 5.9. 2018
- Seurakuntakuoro klo 17.00 - 18.30 joka viikko kirkossa
- Kirkkokuoro klo 18.30 - 20 joka viikko kirkossa

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Diakoniatyöntekijät ovat olemassa henkilökohtaisia  tapaamisia varten kotona tai muussa sovitussa paikassa. Onko mielessäsi ilo, suru tai joku mietityttävä asia, josta haluat puhua luottamuksella? Oletko yksinäinen tai kaipaat kaveria hengellisten asioiden pohdiskelluun ? Olemme sinua varten. Saa ottaa yhteyttä!

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhaisnuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Siirry Perhetyön sivulle

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirastosta saa omat tiedot sisältävän ns. elää-todistuksen esim. Ruotsin verotusta varten. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla ylitornio@evl.fi

Tilausta varten tarvitaan nimi, syntymäaika, osoite ja mihin tarkoitukseen todistus tilataan.

Muut virkatodostukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun keskusrekisteristä.

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen