Tapahtuu lähiaikoina

1.7.2018 klo 18.00

Messu Ylitornion kirkosta

Vaalit

Kirkkovaltuuston vaalit toimikaudelle 2019-2023 pidetään su 18.11.2018 klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen

Kuulutus ehdokasasettelusta

Kuulutus ääniikeutettujen luettelosta

Valtuustoehdokkaat:

Ylitorniolla jätettiin kaksi ehdokaslistaa, joissa on yhteensä 15 ehdokasta. Koska ehdokkaita on yhtä monta kuin valtuustopaikkoja, vaalia ei tarvitse suorittaa.

p. 0407718257

Kirkkolaiva

Kemi-Tornion rovastikunta julkaisee omaa tiedotuslehteä - Kirkkolaivaa.

Lehti jaetaan kahden viikon välein jokaiseen talouteen. Mikäli lehti jää tulematta ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 040 521 9384

Lue Kirkkolaivan näköispainos omalla koneella.

Sanan ja rukouksen illat

Sanan-ja-rukouksen-illat-Ylitorniolla 2018

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa 8.11. klo 18.

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19.

Raamattupiiriä ei 15.10.

Musiikkityö

Kuoroharjoitukset keskiviikkoisin:
- Ylitornion mieslaulajat klo 10.00 - 12.00, joka viikko seurakuntakodilla, harjoitukset alkavat 5.9. 2018
- Seurakuntakuoro klo 17.00 - 18.30 joka viikko kirkossa
- Kirkkokuoro klo 18.30 - 20 joka viikko kirkossa

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Lähetysilta - Operaatio Joulunlapsi 24.10. klo 18.30.

Tehdään ja pakataan joulupaketteja Romaniaan

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Keväällä järjestetty yhteisvastuukeräy tuotti  7825 euroa. Oman seurakunnan osuus käytetään ylitorniolaisten henkilöiden taloudellisiin avustuksiin keräysteeman mukaisesti. Lisätietoja Ritvalta ja Ilkalta.

Kiitos kaikille lahjoittajille,  kerääjille ja vapaaehtoisille tekijöille tämän tuloksen aikaansaamisesta!

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhais-nuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Siirry Perhetyön sivulle

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen