Tapahtuu lähiaikoina

Talouspäälliokön viran haku
24.1.-13.2.2018

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA, Ylitornion SEURAKUNTA

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat myös Kolarin seurakunnan talouspäällikön tehtävät laskentatoimen osalta. Talouspäällikkö vastaa taloudesta, kiinteistöistä, hautausmaista, toimii mm. hallinnon kokousten sihteerinä ja oman alansa esittelijänä sekä lomittaa toimistosihteeriä kirkkoherranvirastossa.

Viranhaltijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa vähintään tradenomin (AMK) tai aiempaa opistoasteen kaupallista tutkintoa. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavasta työstä julkishallinnon tai yritystoiminnan palveluksessa. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon viran J10 hinnoitteluryhmän mukainen. Lisäksi Kolarin seurakunnan kirjanpidosta maksetaan erillinen 418€:n vastuulisä. Virka tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Viran vastaanottamisen yhteyteen järjestetään perehdyttämisjakso.

Virkaan valittavan tulee olla ev.lut. seurakunnan jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.  Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset osoitetaan Ylitornion seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 13.2.2018 kello 14.00 mennessä osoitteeseen Ylitornion seurakunta, Alkkulanraitti 3, 95600 Ylitornio. Hakemuksen voi jättää myös sähköpostitse matti.salminen@evl.fi.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Matti Salminen 0405508246

Vaalit

Kirkkovaltuuston vaalit toimikaudelle 2019-2023 pidetään su 18.11.2018 klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen

Kuulutus ehdokasasettelusta

Kuulutus ääniikeutettujen luettelosta

Valtuustoehdokkaat:

Ylitorniolla jätettiin kaksi ehdokaslistaa, joissa on yhteensä 15 ehdokasta. Koska ehdokkaita on yhtä monta kuin valtuustopaikkoja, vaalia ei tarvitse suorittaa.

Kirkkovaltuuston uudet jäsenet

p. 0407718257

Kirkkolaiva

Kemi-Tornion rovastikunta julkaisee omaa tiedotuslehteä - Kirkkolaivaa.

Lehti jaetaan kahden viikon välein jokaiseen talouteen. Mikäli lehti jää tulematta ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 040 521 9384

Lue Kirkkolaivan näköispainos omalla koneella.

Sanan ja rukouksen illat

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa to 10.1.2019 klo 18.

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19.

Joulukuussa piiri ei kokoonnu seurakuntakodilla. Piirin vierailut

Ma 3.12.   klo 17 Palvelutalossa

Ma 10.12. klo 17.30 Vesperissä

Musiikkityö

Kuoroharjoitukset keskiviikkoisin:
- Ylitornion mieslaulajat klo 10.00 - 12.00, joka viikko seurakuntakodilla, harjoitukset alkavat 5.9. 2018
- Seurakuntakuoro klo 17.00 - 18.30 joka viikko kirkossa
- Kirkkokuoro klo 18.30 - 20 joka viikko kirkossa

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Su 9.12. Joulumyyjäisissä lähetystyön pöytä.

Su 16.12. Marja ja MIkko Vuorma mukana messussa. Messun jälkeen seurakuntakodilla joulupuuro lähetyksen hyväksi.

Ma 17.12. Lähetysilta Meltosjärvellä, mukana Marja ja MIkko Vuorma. Lähtö seurakuntakodilta yhteisillä kyydeillä klo 17.00.

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Yhteisvastuukeräys 2018 tuotti 8 411,36€,

mikä tekee 2,37€/jäsen.

Kiitokset kaikille, jotka ovat osallistuneet joko kerääjinä tai lahjoittajina.

Joululahjahuolia? Mitä lahjaksi läheiselle, jolla on kaikkea?

Kirkon Ulkomaanavulla (KUA) on  erilainen lahjavalikoima monen hintaisia  tuotteita todellisessa tarpeessa oleville.

Katso lisää : www.toisenlainenlahja.fi tai tilauslomakkeesta, joita on kirkkoherranvirastossa.

Siirry Diakoniatyön sivulle

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhais-nuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 10 - 12

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Siirry Perhetyön sivulle

Hautojen hoito

Hautojen hoito on hautaustoimenohjesäännön mukaan vainajan omaisten vastuulla. Seurakunta ei tee hautausmaan kevätsiivousta lukuunottamatta haudoille muita hoitotoimenpiteitä ellei muuta ole erikseen sovittu.

Hoitamattomien hautojen liputus alkaa juhannuksen jälkeen