Tapahtuu lähiaikoina

Talouspäälliokön viran haku
24.1.-13.2.2018

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA, Ylitornion SEURAKUNTA

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat myös Kolarin seurakunnan talouspäällikön tehtävät laskentatoimen osalta. Talouspäällikkö vastaa taloudesta, kiinteistöistä, hautausmaista, toimii mm. hallinnon kokousten sihteerinä ja oman alansa esittelijänä sekä lomittaa toimistosihteeriä kirkkoherranvirastossa.

Viranhaltijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa vähintään tradenomin (AMK) tai aiempaa opistoasteen kaupallista tutkintoa. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavasta työstä julkishallinnon tai yritystoiminnan palveluksessa. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon viran J10 hinnoitteluryhmän mukainen. Lisäksi Kolarin seurakunnan kirjanpidosta maksetaan erillinen 418€:n vastuulisä. Virka tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Viran vastaanottamisen yhteyteen järjestetään perehdyttämisjakso.

Virkaan valittavan tulee olla ev.lut. seurakunnan jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.  Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset osoitetaan Ylitornion seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 13.2.2018 kello 14.00 mennessä osoitteeseen Ylitornion seurakunta, Alkkulanraitti 3, 95600 Ylitornio. Hakemuksen voi jättää myös sähköpostitse matti.salminen@evl.fi.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Matti Salminen 0405508246

Kirkkolaiva

Kemi-Tornion rovastikunta julkaisee omaa tiedotuslehteä - Kirkkolaivaa.

Lehti jaetaan kahden viikon välein jokaiseen talouteen. Mikäli lehti jää tulematta ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 040 521 9384

Lue Kirkkolaivan näköispainos omalla koneella.

Sanan ja rukouksen illat

Sanan-ja-rukouksen-illat-Ylitorniolla 2018

Sanan ja rukouksen ilta to 15.3.2018 klo 18 kirkossa

Raamattupiiri

Kaikille avoin Raamattupiiri seurakuntakodilla maanantaisin klo 18 - 19.

Musiikkityö

Kuoroharjoitukset keskiviikkoisin:
- Ylitornion mieslaulajat klo 10.00 - 12.00, joka viikko seurakuntakodilla
- Seurakuntakuoro klo 17.00 - 18.30 joka viikko kirkossa
- Kirkkokuoro klo 18.30 - 20 joka viikko kirkossa

Siirry Musiikkityön sivulle

Lähetystyö

Seurakunnan nimikkolähettien tukeminen:

Ylitornion seurakunnassa nimikkolähettien tuki ohjataan suoraan lähettäville seuroille seurakuntaviitteellä.

Nimikkokohteet, tilit ja viitteet täältä

Ma 19.2.2018 klo 18.30 Terveisiä Unkarista! Ilkka Korva ja nuoret

To 22.2. klo 19   Jakarandan iltakonsertti, Suomen lähetysseura

Jakaranda

Jakarandan juttu

Siirry Lähetystyön tapahtumiin

Diakoniatyö

Jo joulunrauha, saavu, jää nyt joka sydämeen, luo toivon, ilon lämmin sää maailman kylmyyteen.

Siunattua joulua ja Uutta Vuotta 2018.

Diakoniatyö puolesta,

Ritva Lampela ja Ilkka Korva

Nuoret

Rippikoululeiri

Siirry Nuorisotyön sivulle

Varhais-nuoret

Kirjepyhäkoulu

Ylitorniolaisilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Tornion seurakunnan järjestämään kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu on 7-12 vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Ylitorniolaisten osalta kirjepyhäkoulun kustannuksista vastaa Ylitornion seurakunta, joten koulu on ilmainen. Lisää tietoja antaa Torniosta Tarja Rautio p. 040 5302820

Päiväkerho kokoontuu Seurakuntakodilla torstaisin klo 9.00 - 11.00

Siirry Päiväkerhotyön sivulle

Perhetyö

Raanujärven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17-19 Raanujärven loimulla.

Kirkonkylän Tenavatupa kokoontuu tiistaisin klo 9. Tenavatuvan kokoontumispaikka on Kierrätyskeskuksen eteläpää.
Kokoontumiset joka tiistai.

Siirry Perhetyön sivulle