Sana

Haastavat pyhät Emilia Helavuon kolumni kirkkolaivassa 19.5.2016
Seurakuntien kiinteistöjen ja korvaamattomien esineiden turvallisuus kuntoon
Luottamuksen ja kohtaamisen yhteisö
Tapahtui niinä päivinä

Tapahtui niinä päivinä - Hartauskirjoitus Kirkkolaivassa

Adventin Herra haastaa meidät rakastamaan ja pitämään ovemme avoinna
Parisuhteen ajokortti

Muistatko ensi rakkautesi? - Lienee turha kysymys. Kukapa sitä ei muistaisi. Nuoruuden rakkauteen... Näytä »

Kirkon kolme kriisiä

Tammi-helmikuun aikana seurakunnissa valmistuvat edellisen vuoden toiminta- ja talouskertomukset. Toimintaan liittyvät luvut ovat vielä osittain työn ... Näytä »

Tapahtui niinä päivinä

Jouluevankeliumin alkusanat vanhan Raamatun käännöksen mukaisesti ovat syöpyneet niin syvälle omaan mieleeni, että en ole vajaassa ... Näytä »

Jumala - Isämme ja Luojamme

Vuoden 2002 aikana seurakunnassamme on maallikot kantaneet suuren vastuun kahdessa merkittävässä projektissa. Toimintavuotta hallitsi lähetysjuhliin valmistautuminen ja juhlien ... Näytä »

Seurakunta on jumalan perhe

Raamatun perussanoma voidaan kiteyttää kahteen sanaan: usko ja rakkaus. Sen mukaisesti seu-rakunnan tehtävänä on auttaa ihmisiä uskomaan kolmiyhteiseen ... Näytä »