Diakoniatyöntekijä Ritva Eronen

Diakoni Ritva Eronen

Vastaan seurakunnan palvelutehtävistä: Minut voi kohdata yhteisvastuukeräyksen tiimoilta, retkillä, hartaustilaisuuksissa, kehitysvammaisten, näkövammaisten ja kuurojen tilaisuuksissa tai surun hetkellä. Huolehdin myös taloudellisen avun antamisesta yhdessä Ilkka Korvan kanssa. Voin jutella kanssasi asioista, jotka sinua mietityttävät tai voimme tavata,  jos tunnet itsesi yksinäiseksi. Puheenaiheenamme voivat olla kaikki elämään ja kuolemaan liittyvät ilot ja surut, maalliset ja hengelliset. Tapaan siis ylitorniolaisia sekä ryhmissä että yksittäin. Tulen käymään kotonasi jos tahdot tai voimme tavata kirkkoherranvirastolla.

Minut tavoitat puh. 040-8319022 tai ritva.eronen@evl.fi.

Vapaapäivillä olen yleensä lauantaina ja sunnuntaina.

Olen valmistunut diakoniksi Pieksämäen kasvattajaopistolta  v 1993 ja aloittanut tehtävässäni Ylitorniolla toukokuussa 2000.