Kanttori Koivumaa Hanna-Maria

Ylitornion kanttori Hanna-Maria Koivumaa

• hanna-maria.koivumaa(a)evl.fi, puh.040-8611042
  • tavoitettavissa parhaiten puhelinaikaan keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.30-11.30

Vastaan työssäni seurakunnan musiikkitoiminnasta ja soittimista.

Olen aloittanut Ylitornion kanttorin virassa syyskuussa 2015. Tätä ennen toimin Oulaisten ja Haapaveden seurakuntien yhteisessä kanttorin virassa, sekä Kolarin seurakunnan kanttorina. Myös useat pohjoisen ja Oulun alueen seurakunnat ovat tulleet tutuiksi kanttorin sijaisuuksien myötä. Lisäksi olen toiminut opiskelujen ohessa opettajan sijaisuuksissa, pianonsoiton opettajana sekä mm. muskariryhmien parissa. Olen valmistunut kanttoriksi vuonna 2005. Olen myös musiikkikasvatuksen jatko-opiskelija (kasvatustiede).

Työssäni haluan erityisesti rohkaista musisoinnin pariin taitoon ja ikään katsomatta. On ilo kuulla elämäntarinoita, joissa musiikki on ollut erittäin merkityksellistä. Musiikki avaa meille moninaiset mahdollisuudet ja rikkaan kokemuksellisen maaperän. Musiikin lahjaa vaalien ja lahjasta iloiten, Hanna-Maria

Lisätietoa linkistä kirkkomusiikki