Vanhustyö

Vanhustyö:

Meltosjärvellä toimii talvikaudella ikäihmisten tiistai-kerho. Kerho kokoontuu joko kirkossa tai kodeissa klo 13.00 -15.00 n. joka toinen viikko. Kerhossa pidetään hartaus, veisataan tuttuja virsiä, esitellään ajankohtaisia asioita ja keskustellaan aktiivisesti sekä juodaan päiväkahvit. Kokoontumiset ilmoitetaan kirkollisissa tiedoissa. Tervetuloa mukaan Meltosjärveltä ja lähikylistä.

Palvelutalolla ja Lantonvainiolla  pidetään säännöllisesti hartaushetket

Ikäihmisiä tavataan myös kodeissa koko kunnan alueella. Kun oma liikkuminen tai osallistuminen srk:n tilaisuuksiin on vaikeaa, voi diakoniatyöntekijä tulla tervehtimään kotiin. Kotikäynneistä voi sopia suoraan työntekijän kanssa. Meitä voi pyytää käymään aivan itse tai esim. läheisten kautta. Palvelemme mielellämme, mutta ajatuksenlukijoita emme ole. Kuka ja missä kaipaa kohtaamista?