Lähetystyö

”Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin minä lähetän teidät.” (Joh. 20:21)

Kirkon elämä on lähetettynä olemista. Se merkitsee kahta asiaa: tien avaamista iankaikkiseen elämään (Joh. 3:16) ja lähimmäisen palvelemista lähellä ja kaukana (Matt. 25:35-40). Jumalan rakkaus ylittää kaikki näkyvät ja näkymättömät rajat. Siksi lähetystyö on aitoa ystävyyttä yli rajojen.

Lähetystyössä mennään rohkeasti sinne, missä Kristusta ei vielä tai ei enää tunneta. Sinne, missä kristityt elävät rajoitusten ja painostuksen, jopa vainon alaisina. Sinne, missä on monenlaista inhimillistä puutetta ja hätää. Toisin sanoen mennään sinne, minne Jeesus menisi.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan yhteiseen lähetysvastuuseen ja esirukoukseen, yhteyden rakentamiseen ja taloudelliseen auttamiseen lähetystyön hyväksi!

Kaikenlaisissa lähetysasioissa voit olla yhteyksissä

lähetyksen yhdyshenkilöön

Jaana Fivaan