Nuoret

Rippikoulu

Tässä on tietoa Sinulle joka haluat käydä rippikoulun Ylitornion seurakunnassa. Rippikoulu on monelle nuorelle mérkittävä vaihe elämässä. Rippikoulun aikana paneudutaan kristillisen uskon perusasioihin nuoren näkökulmasta mukavaa ja leppoista yhdessäoloa ja leikkiä unohtamatta.

2019

Rippikoulussa on menossa seurakuntaantutustumisvaihe, jonka aikana rippikoululaiset tutustuvat seurakunnan toimintaan ennen rippikoululeiriä.

Rippikoulukortit palautetaan maanantaina 6.5. Työntekijä käy koululla keräämässä kortit. Asiasta tiedotetaan edellisellä viikolla.

Leirikirje ja kutsu vanhempainiltaan lähetetään viikolla 19.Kirje sisältää ohjeet leiriä varten, osallistujakortin, sekä ohjeet leirimaksun maksamiseen.Vanhempainilta  pidetään perjantaina 17.5. klo 18.00 seurakuntakodilla.

Kesän rippikoululeiri pidetään Oivangissa Kuusamossa 4.-11.6. Leiripaikkaan voi tutustua etukäteen vierailemalla  Oivangin kotisivuilla os.https://www.oivanki.fi/.  Leirille lähdetään yhteiskyydillä.

Ryhmän konfirmaatiojumalanpalvelus on sunnuntaina 16.kesäkuuta  klo 12.00 Ylitornion kirkossa.

Rippikouluun liityvissä asioissa voi olla yhteydessä  nuorisodiakoni Ilkka Korvaan, p. 0405226835, email ilkka.korva@evl.fi  tai kirkkoherra Matti Salmiseen, p. 0405508246, email. matti.salminen@evl.fi

Isoiskoulutus

Isoiskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka haluavat toimia mm.rippikoululeireillä ja lastenleireillä ohjaajan tehtävissä. Koulutus kestää yhden vuoden ja siitä saa todistuksen. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia toimia isosena sekä vahvistaa seurakunnan jäsenyyttä. Isoiskouluturyhmä kokoontuu seurakuntakodilla.

Isoskoulutus 2019

- 19.3 klo 15.15